Šta je konkurentska prednost i kako iskoristiti internet da bi se ona postigla?

FIT0000A173

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige. Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

 • OliveraJovic

  Sandra, zaista divna ideja . Moram odmah da počnem da primenjujem …s tim što je izazov samoj sebi ogroman..

  • SandraKravitz

   @OliveraJovic ne sumnjam ja nikad u tebe i tvoje sposobnosti ;)

 • detozin

  Pošto (verovali ili ne) stvarno radim ono što propovedam – bio sam vrlo zauzet ovih dana, pa sam tek sad primetio da si me citirala. Drago mi je da ti je ta ideja bliska, i stvarno bih voleo kada bi više ljudi pokušali da se sa izazovima nose na pozitivan način. Nažalost – jedna od stvari koje sam shvatio tokom godina, je da ove priče utiču samo na one ljude koji bi se i inače pokrenuli. Tako da ispada da zapravo bodrimo sami sabe – i sebi slične.

  Ne kažem da to nema mnogo smisla, ali nije loše biti realističan? Mene su ovakve priče vrlo često inspirisale na poptuno nepredvidiv način. Evo – recimo – upravo razmišljam kakvu bi video-školu mogao ja da napravim. Ili je već pravim?

  • SandraKravitz

   @detozin Pa da, vidiš – meni je čak i jedan inspirisan čovek dovoljna motivacija za dalje deljenje ideja, i znam da me razumeš po tom pitanju.

 • Lidija Marković

  „live stream“ bi monoge zanimao, veruj mi. Zadnjih godina sve radim tako i štedim puno vremena. Dakle, dala si im način da uštede i svoje i tuđe vreme. Tekst je prigodan jer si se zadržala „na lepom i odmornom telu“ i dala sve kroz dobar primer koji mnoge zanima, a podsetila si me i na jedan propratni naslov „jedan lagan tekstić pred vikend“…i ozbiljnu temu odradila prigodno i dostupno svima. Primer teksta kako ozbiljne teme približiti svima i kako ništa nije nemoguće. Sviđa mi se :)

 • Pingback: Skrojite sebi posao! - DobarPosao.com

 • Pingback: Fitness preko interneta? Izgleda šašavo, ali zaista deluje | Sandra Kravitz Simonovich