LG Optimus G: Odličan hardver upakovan u još bolji dizajn

LG optimus G black

Written by Dušan Bojnović

Arhitekta u pokušaju. Zaljubljenik u Fantasy i SF. Potpuno opsednut pametnim telefonima i gedžetima. Jednom u životu će napraviti najbolju aplikaciju i najbolju kuću. Metal, jer drugačije ne sme biti. "a što mi ne bi popili u to ime"

 • http://www.facebook.com/nikola.stojic.7330 Nikola Stojic

  Cool telefon, i super review. Osim sto mislim da je ocena 10 za ekran OK, ali ne i za dizajn. Mislim da desetka za dizajn treba da ostane rezervisana za neke outstanding primerke – Lumije 820 i 920, Nokiju N9, Xperia-u Z, HTC One X i S, itd, ali ne za ovakav telefon, rekao bih, neinovativnog i solidnog dizajna, uz to malo neprakticnog (klizava stakla na primer).

  Premda si lepo opisao kameru, bilo bi doro da uz review idu primerci fotografija nacinjenih telefonom u raznim okruzenjima. Pored operativnog sistema koji telefon gura, i dizajna, kamera je obicno glavni faktor pri izboru, pa je lepo videti je na delu.

  Thx.

  • Dušan Bojnović

   Hvala za ovako opširan komentar :D Budući da sam se igrao sa svim telefonima koje si naveo mogu ti reći da je xperia z, iako brilijantan primerak industrijskog dizajna, u ruci poput cigle, a pod dizajn sam nekako obuhvatio i ergonomičnost, jer nijedan od od ovih 4.7 – inčera nije toliko prijatan za rukovanje. Meni je sve to nekako ocena 10. Što se fotki tiče, prihvatam zamerku, biće u sledećoj recenziji :D