Prvi rezultati Kupindo mobilne aplikacije namenjene kupcima

kupindo mobile app

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige. Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

 • Mobilni Marketing

  Kupindo mobilna aplikacija je prva ozbiljnija lokalna mCommerce aplikacija i ja, pre svega kao Kupindo korisnik, a onda i kao neko ko se bavi mobilnim marketingom, sam posebno radostan zbog toga.

  Postoji par stvarčica koje nisu baš urađene kako treba ili su van UX guidelineova za Android, ali su one zaista u senci visoko kvalitetnog tehnološkog performance-a same aplikacije.

  Bilo bi lepo da nam Olga kaže koliki je procenat korisnika smartphone vs tablet, kao i kada je najveći peak u toku dana prilikom korišćenja aplikacije od strane smartphone vs tablet korisnika? Pretpostavka je da je to između 20 i 23h.

  Takođe, zanimljivo je izvući statistiku koja pokazuje prosečno trajanje sesije aplikacije na smartphone-u, u odnosu na sesiju na tabletu, a onda sve to uporediti sa prosečnim trajanjem sesije na desktopu. Pretpostavka je da je trajanje sesije na mobilnim uređajima veće od trajanja sesije desktop korisnika, pri čemu je odnos smartphone/tablet približno isti uz blagu prednost smartphone-a.

  Tablet je kao uređaj jako bitan za mCommerce platforme, i pošto već ne postoji posebna verzija aplikacije za tablet, onda bi bilo zgodno da funkcioniše landscape mod, jer je na ovaj način korisničko iskustvo vlasnika tablet uređaja prilično narušeno.

  Ali ipak, ovo je verzija 1.0 i svakako treba da budete ponosni na nju.

  Sve u svemu odličan posao!

  • Olga

   Hvala na pitanju. Prva verzija aplikacije nije radila na tabletima. Od sledeće verzije će biti moguće koristiti na tabletima. Sačekajmo mesec dana korišćenja da imamo lep uzorak za poređenje smartphone vs tablet. Obećevam tekst na tu temu.

   • http://sandrakravitz.com Sandra Kravitz

    Radujemo se unapred novim rezultatima, verujem da će biti još bolji od ovih!

 • Olga

  Evo i prvih rezultata u kojima se vidi osnovna razlika između tablet uređeja i mobilnih telefona: http://blog.kupindo.com/2014/05/tablet-vs-mobilni-telefon-sta-limundovci-vise-koriste/

 • Pingback: Tablet vs. mobilni telefon – šta Limundovci više koriste? | Blog LimundoGrad