Vodeći svetski satelitski operater Eutelsat potvrdio je da će i drugo izdanje New Europe Marketa, NEM 2014, koje će se održati od 10. do 13. juna, poduprijeti dijamantskim sponzorstvom.

New Europe Market se već nakon prvog izdanja pozicionirao kao vodeći content market u regiji s tematskim panelima o aktuelnim temama tržišta i najnovijim trendovima u industriji, kao i prezentacijama nekih od najuticajnijih ljudi u industriji. NEM 2014 će svoje učesnike ugostiti u Dubrovačkim vrtovima sunca, u hotelu Radisson BLU Resort & Spa, mestu gde networking i poslovni sastanci u mediteranskom okruženju dobijaju ugođaj prijateljskog druženja.

Eutelsat je snagu NEM-a prepoznao već u svom prvom izdanju, NEM-u 2013, a o drugom za redom dijamantskom sponzorstvu na NEM-u Apostolos Triantafyllou, Eutelsatov viši potpredsjednik za prodaju u Središnjoj i Istočnoj Europi, Kavkazu i Središnjoj Aziji, rekao je:

„S velikim zadovoljstvom i poverenjem u projekat, Eutelsat je odlučio poduprijeti NEM drugi put. Ovo je velika prilika za okupljanje svih naših partnera i prijatelja u regiji kojima možemo pokazati koliko su nam važne njihove potrebe. Eutelsat ima optimalna sredstva za pružanje bolje usluge u industriji i poboljšanje dinamičnosti tržišta! Vidimo se u junu!“

Sa ukupno 31 satelitom u službi broadcastera, pružaoca vide ousluga, telekom-operatera, ISP-ova i vladinih agencija kroz 150 zemalja u Evropi, Africi, Aziji, Južnoj i Severnoj Americi, Eutelsat je vodeći operater u komercijalnom satelitskom poslu. Kompanija je osnovana kao međunarodna organizacija 1977. godine, a prvi satelit predstavila je 1983., nakon čega 2001. godine prelazi u privatno vlasništvo. Kroz kombinaciju vodeće tehnologije te potpune predanosti zadovoljstvu korisnika, Eutelsat je brzo izgradio reputaciju inovatora.

NEM 2014 možete pratiti na  službenoj stranici, Facebooku i Twitteru.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.