AXE Apollo je konkurs koji će svoje pobednike vinuti u svemir – i to bukvalno! Dvadeset dva odabrana fana će biti poslata na putovanje svog života. Prevozno sredstvo – raketu je napravila kompanija XCOR Aerospace, a inače služi na turističkim putovanjima u svemir koje organizuje turistička agencija Space Expedition Curacao.
Da biste učestvovali, potrebno je da budete dovoljno kretativni i na stranici AXE Apollo napišete zbog čega biste baš vi trebalo da budete izrabrani. Posetioci stranice mogu da glasaju, a žiri će od pristiglih predloga odabrati 22 putnika u svemir. Prijava na konkurs traje do 3. februara.

Obzirom da je cena karte oko 95.000 američkih dolara, ovo je za najveći broj ljudi ipak jedinstvena prilika da odu na ovo putovanje.

Odavno nije dovoljno samo postaviti oglas u magazine – a neki su odlučili da advertising podignu na nove visine. Gledajući Red Bullovo “lansiranje” Felixa Baumgartnera na slobodan skok iz stratosfere, i ovaj AXE konkurs, čini se da ćemo se svemirom sve više baviti i u neke ne-naučne svrhe.

Pogledajte promotivni video za kampanju:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.