Dvadeset šesta po redu ceremonija dodele nagrada Epica i ove godine se održava u glavnom gradu Slovenije, u petak, 25. januara. Organizator događaja je Marketing Magazin – MM, koji je bio zaslužan i za prošlogodišnju ceremoniju.

Ovogodišnje Epica nagrade se prvi put dodeljuju širom sveta. Cilj Epica nagrada jeste da nagrade izuzetne kreativce, te da pomognu agencijama za komunikaciju, kompanijama koje se bave filmskom produkcijom, konsultantima za medije, fotografima i dizajn studijima da razviju svoju reputaciju i izvan granica svoje zemlje.

Pre dodele nagrada nekoliko priznatih govornika će pričati o tajnama kreativnosti. Događaj počinje u 15 časova, a ceremonija dodele nagrada u 20h. Kompletan program možete pogledati na našem kalendaru 26. Epica Awards.

Godišnja Epica ceremonija se do sada održavala u 19 različitih gradova: Briselu, Amsterdamu, Moskvi, Londonu, Cirihu, Dizeldorfu, Varšavi, Lisabonu, Helsinkiju, Pragu, Milanu, Dabilnu, Budimpešti, Istanbulu, Stokholmu, Atini, Beogradu, Zagrebu i Ljubljani.

Žiri čine novinari specijalizovani za tržišne teme. Među ovogodišnjih 41 članova žirija nalaze se pojedinci – specijalisti i web stranice iz 34 zemlje, uključujući i 6 novih imena iz Kanade, Indije, Singapura, Kine, Australije i Filipina.

Najbolji rad će takođe biti predstavljen i u godišnjoj Epica Book.

Za pregled svih dosadašnjih pobednika, posetite Epica Awards zvaničnu stranicu.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.