Novosti

Napravite sopstvenu Lacoste majicu za “samo” 300€

Autor/ka Tamara Dragić

Kako bi obeležili 80. godišnjicu postojanja  brenda, Lacoste je predstavio 12 ograničenih edicija polo majica, koje će njihovim fanovima biti posebno zanimljive. Zamisao je da to budu kolekcionarski primerci – za one koji uspeju da dođu do njih.

Fanovima se pruža prilika da prilagode bele Lacoste majice svom ukusu i pri tom se zabave. Tehnike koje je moguće primeniti su razne: od slikanja, šivenja i veza do grafita. Svaki komplet sadrži majicu i umetnički  pribor pomoću kog će ona postati unikatan primerak.

Svakog meseca u prodaji će biti svih 12 kompleta, a do njih možete doći putem facebook  stranice brenda. Prvi komplet nosi naziv “Tribute to René” i  pušten je u prodaju  30. januara. Na iscrtanom delu majice nalaze se brojevi koji označavaju polja za određene boje koje ćete dobiti u kompletu zajedno sa četkicama. Ostaje samo da zasučete rukave, prepustite se umetničkom zanosu i počnete da stvarate vašu jedinstvenu Lacoste majicu, a sve to po ceni od samo 300 evra.

Lacoste je francuski brend nastao zahvaljujući inventivnosti teniskog šampiona Renéa Lacoste: On je napravo polo majicu za sebe i svoje prijatelje, kako bi se osećao prijatno i van teniskih terena . Kako je u štampi tokom  20-tih godina prošlog veka  dobio nadimak “krokodil”, Rene je amblem s ovom životinjom nosio na blejzeru mnogo pre nego što je to postao zaštitni znak njegove čuvene polo majice, a kasnije i čitavog brenda.

O autoru/ki

Tamara Dragić

Diplomirani novinar. Nepopravljivi oprtimista. Nikad oportunista. Trvrdoglavo apoliticna. Supruga, majka... veliko dete!

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.