Kako bi obeležili 80. godišnjicu postojanja  brenda, Lacoste je predstavio 12 ograničenih edicija polo majica, koje će njihovim fanovima biti posebno zanimljive. Zamisao je da to budu kolekcionarski primerci – za one koji uspeju da dođu do njih.

Fanovima se pruža prilika da prilagode bele Lacoste majice svom ukusu i pri tom se zabave. Tehnike koje je moguće primeniti su razne: od slikanja, šivenja i veza do grafita. Svaki komplet sadrži majicu i umetnički  pribor pomoću kog će ona postati unikatan primerak.

Svakog meseca u prodaji će biti svih 12 kompleta, a do njih možete doći putem facebook  stranice brenda. Prvi komplet nosi naziv “Tribute to René” i  pušten je u prodaju  30. januara. Na iscrtanom delu majice nalaze se brojevi koji označavaju polja za određene boje koje ćete dobiti u kompletu zajedno sa četkicama. Ostaje samo da zasučete rukave, prepustite se umetničkom zanosu i počnete da stvarate vašu jedinstvenu Lacoste majicu, a sve to po ceni od samo 300 evra.

Lacoste je francuski brend nastao zahvaljujući inventivnosti teniskog šampiona Renéa Lacoste: On je napravo polo majicu za sebe i svoje prijatelje, kako bi se osećao prijatno i van teniskih terena . Kako je u štampi tokom  20-tih godina prošlog veka  dobio nadimak “krokodil”, Rene je amblem s ovom životinjom nosio na blejzeru mnogo pre nego što je to postao zaštitni znak njegove čuvene polo majice, a kasnije i čitavog brenda.

O autoru/ki

Tamara Dragić

Diplomirani novinar. Nepopravljivi oprtimista. Nikad oportunista. Trvrdoglavo apoliticna. Supruga, majka... veliko dete!

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.