MINI odlično poznaje svoje tržište i vrlo dobro usmerava svoje kampanje ka ciljnoj grupi: to su mladi ljudi, samosvesni, estete – i takmičarskog duha. Najavljen u jesen prošle godine kampanjom “Design with bite”, novi MINI Paceman približavanjem datuma prodaje dobio je svoj novi, u najmanju ruku neuobičajen reklamni spot – sa mogućnošću da sami birate onaj koji je namenjen baš vama. Jedna priča sa tri različita kraja ispričana kroz trideset sekundi postavljena je prvo online, a na TV dolazi početkom februara.

Razumevanje za tržište MINI pokazuje i najavom kampanje na svojim kanalima na društvenim mrežama, čiji se početak očekuje u drugom delu februara, a za tržište Sjedinjenih Američkih Država biće urađen poseban sadržaj zbog specifičnosti ovog tržišta.

Reklamni spot, za koji nismo sigurni da će neizmenjen moći da se pušta na TV kanalima, možete pogledati ispod:

Tu je i druga verzija ove reklame, sa nešto drugačijim krajem:

A, ima i treća verzija – ona za ljude koji su dovoljni sami sebi:

U nastavku možete pogledati postere koji prate ovu kampanju – klik će vam otvoriti fotografiju u većem formatu, a po potrebi je još možete uveličati.

.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

4 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.