Telenor i Samsung otvaraju konkurs Dobre stvari za najbolje Android aplikacije: u tri glavne kategorije žiri će nagraditi najbolja rešenja sa najnovijim Samsung uređajima: Smart televizorima, tablet računarima i pametnim telefonima. Za one koji imaju dobre ideje, ali ne i želju da zaista prave aplikacije Telenor je pripremio nagrade iz svog portfolija usluga.

Uslov za učešće nije tehničko znanje već samo želja i dobre ideje, zahvajujući jednostavnoj platformi uz pomoć koje takmičari prave aplikacije.

Zahvaljujući platformi za kreiranje aplikacija koja će biti dostupna samo preko portala DobreStvari, mogu se takmičiti i oni koji već imaju iskustva u pravljenju aplikacija, kao i oni koji ne poseduju posebne veštine u ovoj oblasti. U zavisnosti od toga moguće je odabrati zahtevniji i komplikovaniji ili jednostavniji način pravljenja aplikacija koji podrazumeva samo kombinovanje postojećih opcija (prevlačenje i slaganje željenih elemenata). Sve odobrene aplikacije će automatski biti uključene u konkurs, objavljene i dostupne za preuzimanje i ocenjivanje.

Oni koji nemaju afiniteta za pravljanje aplikacija, ali imaju dobre ideje mogu da šalju svoje ideje za aplikacije u tekstualnoj formi. Deset najboljih ideja biće nagrađene Telenorovim muzičkim uslugama, a najbolja među njima biće pretvorena u aplikaciju.

Takmičari se mogu nadmetati u sledećim kategorijama: najbolje adaptiran vebsajt, najbolje dizajnirana aplikacija, najbolja aplikacija po oceni korisnika, najbolja ideja za aplikaciju.

Platforma se može koristiti samo preko portala Dobre stvari i jedini uslov je da takmičar bude registrovan na portalu, ali ne mora biti Telenorov korisnik. Konkurs će trajati tri meseca, od 17. januara do 17. aprila 2013. i otvoren je za sve građane Srbije starije od 16 godina.

Više informacija o samom takmičenju naći ćete na internet strani www.dobrestvari.rs.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.