Verovatno vam je poznata situacija kada ljubavni sastanak krene da se odvija onako, a onda dobijate pitanje na koje je odgovor skoro uvek negativan: Imaš kondom? Durex razume vaše probleme i nudi jednostavno i diskretno rešenje: dostavu kondoma na kućnu (ili bilo koju drugu adresu).

iPhone aplikacija funkcioniše po sistemu geolociranja: locirate se, izaberete vrstu kondoma i platite gotovinom kada vam kurir donese. Naravno – diskrecija je zagarantovana. Kako? Pogledajte reklamni spot: 

Aplikacija je promotivno puštena na tržište Dubaija, i na njemu mogu da je koriste samo stariji od 21 godinu. Smatrate da je korisna i da biste je i vi upotrebljavali? Idite na SOS Condoms Facebook stranicu i dajte svoj “like” – prebrojavanjem korisnika biće “otključavane” i naredne lokacije za dostavu.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.