Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list Privredni pregled deveti put za redom organizuju akciju Najbolje iz Srbije – izbor najboljih robnih i korporativnih brendova na tržištu Republike Srbije koja je usmerena na jačanje imidža domaćih brendova, ali i jačanje konkurencije, uz podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova. Na ovaj način daje se podrška stranim investicijama tj. stranim firmama za ostvarene poslovne rezultate na našem tržištu.

U akciji Najbolje iz Srbije presudan je glas potrošača. Pored ocenjivanja stručnog žirija, deo poena potrošači daju kupovinom proizvoda i usluga (što se vidi kroz finansijske i tržišne pokazatelje firme), deo kroz ispitivanje stavova potrošača terenskim istraživanjem, a deo poena putem glasanja na stranici zvaničnog sajta akcije.

Obaveštavamo Vas da je glasanje potrošača za najbolje brendove Srbije u 2012. godini u toku i da traje do srede 20. februara 2013. godine!

U skladu sa propozicijama akcije, posetioci će nakon registrovanja na sajtu putem elektronske pošte dobiti jedinstveni pristupni link za glasanje. Link će važiti do kraja glasanja i pomoću njega će u svakoj kategoriji moći da se glasa samo za jedan brend. Dodeljeni glas nije moguće poništiti. Glasanje je anonimno. Posetioci sajta mogu da glasaju za brendove u svim ili u samo određenim kategorijama.

Više informacija o akciji pronađite na zvaničnom sajtu  www.najboljeizsrbije.rs, kao i na Fejsbuk i Tviter stranicama Najbolje iz Srbije.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.