U toku je zvanična promocija MINI  Pacemana na platou ispred hotela Grand na Kopaoniku, a svim zainteresovanim vozačima biće omogućeno da zakažu test vožnju novog automobila. Takođe, ljubitelji MINIja imaće priliku da saznaju sve o MINI Pacemanu i popularnom brendu MINI, koji je osvojio brojne strane, ali domaće poznate ličnosti  – fudbalera Miralema Sulejmanija, Nikolu Lazetića, glumicu Jovanu Balašević, voditeljku Snežanu Dakić – Mikić i druge.

Nakon što su na 55. dodeli Grammy nagrada u Los Anđelesu u najnovijim modelima MINI automobila uživale svetske zvezde poput pevača Stinga, Šona Pena, Bruna Marsa, kraljice burleske Dite fon Tiz i manekenke Alesandre Ambrosio, sedmi model čuvenog britanskog brenda, MINI Paceman, premijerno će videti i svi koji ovog vikenda budu na Kopaoniku.

Premijera ovog modela na Kopaoniku je prva u regionu, a u sklopu nje će biti organizovana i nagradna igra: najsrećniji dobitnik će imati priliku da uživa u sedam dana besplatne vožnje ovog dugo očekivanog četvorotočkaša.

Dok ne stignu fotografije sa lude žurke na Kopaoniku, pogledajte kako je bilo na Grammy žurci:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.