Kompanija Delta Motors, kao što smo ranije najavili, predstavila je na platou ispred Hotela „Grand“ na Kopaoniku MINI Paceman, novi automobil iz serije MINI. U lepotu i elegenciju koje krase MINI Paceman uverile su se brojne poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života naše zemlje, koje su prisustvovale promociji na otvorenom.

Predstavljanju najnovijeg modela MINI Pacemana prisustvovali su: glumac Milan Kalinić, maneken Đorđe Đoka Kortina, muzičar Dalibor Andonov Gru, učesnica „Survivora“ Višnja Banković, Marko Miljković, učesnik „Velikog brata“ i mnogi drugi.

„Verujem da smo svi već navikli da od MINI-ja uvek dobijemo nešto ne samo novo, nego originalno, neoubičajeno i potpuno van klišea. Ako bismo morali da izaberemo reči kojima bismo opisali novi MINI Paceman, mogli bismo da kažemo da je on privlačan, uzbudljiv, iznenađujuć i pre svega veoma podsticajan. Zato smo i odabrali ovu fantastičnu i za automobilsku industriju neobičnu lokaciju za promociju automobila.“, izjavila je Marija Tatić, MINI brend menadžer.

Detalje sa promocije pogledajte u galeriji ispod, a nakon toga možete pogledati kako je bilo na promo žurci u Los Anđelesu na dodeli Grammy nagrada:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.