Kao što smo već najavili, druga PR ARENA Internationaledukativna konferencija za studente o odnosima sa javnošću održaće se u Sarajevu 20. i 21. aprila 2013. Nakon što je u novembru prošle godine u hotelu Holiday Inn više od 300 učesnika imalo priliku za edukaciju, razmenu kontakata i druženje, Sarajevo je ponovo u iščekivanju studenata iz osam država regiona.

Eminentni stručnjaci iz oblasti odnosa sa javnošću, marketinga i medija govoriće o sledećim temama: iskustvo novinara o verodostojnosti društvenih mreža, organizacija velikih događaja, bitnost praćenja medijskih objava i mnogim drugim. Pored predavanja biće održana i panel diskusija u okviru koje će se govoriti o komunikaciji Vlada sa svojim građanima.

Studenti iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije ali i Albanije dobiće mogućnost da razmene iskustva i kontakte koji će im biti od koristi u nastavku njihovih karijera. Cilj konferencije jeste doprinos struci kroz edukaciju mladih kadrova, njihovo zbližavanje i podsticaj na saradnju, a učesnici će dobiti i sertifikate kojim mogu popuniti svoj CV.

„Inovacija na ovogodišnjoj Konferenciji je PR ARENA Generator koji smo i najavili u novembru prošle godine. Cilj je da studentima omogućimo praksu u kompanijama i institucijama kako bi svoja znanja i vještine dodatno usavršili kroz praktičnu primjenu. Iznimno smo sretni i ponosni što za partnera ovog programa imamo vodeći bosanskohercegovački portal za zapošljavanje – Posao.ba. Preporuka studentima je da ovogodišnju PR ARENA International vide kao šansu za međusobno povezivanje i otvorenu komunikaciju sa predavačima od kojih će dobiti korisne i praktične savjete za svoj budući poslovni angažman.“, riječi su predsjednika Organizacijskog odbora i direktora Apriori komunikacija, gospodina Igora Kraišnika.

Kotizacija iznosi 35 BAM (konvertibilnih maraka), a program možete pogledati ispod:

Program PR ARENA

Više informacija možete pronaći na web stranici projekta www.prarena.ba na kojoj svi zainteresovani mogu popuniti i online prijavu, kao i na zvaničnoj Facebook stranici  i Twitter profilu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.