Momenat koji svi pravi gejmeri sa nestrpljenjem očekuju: nova konzola kompanije Sony stiže na tržište! Nekolicina novinara je dobila poziv da učestvuje na velikom PlayStation događaju 20. februara u Njujorku, a nova konzola je najavljena samo kroz objavu: Pogledajte u budućnost (See the future).

Ne zna se tačno šta će nova konzola sadržati, ali glasine kruže da će sadržati AMD x64 CPUAMD Southern Islands GPU, da će podržavati Blue-ray diskove i PlayStation Network, te – izuzetno važno – da ćete sve igre sa PS 3 moći da igrate i na ovoj konzoli.

Iako su najavili da će kao i prethodnog puta prvo sačekati da konkurencija izbaci novu konzolu na tržište (PlayStation 3 je izašao godinu dana nakon  Xbox 360), to se nije desilo. Međutim, još uvek ne otkrivaju suviše detalja. Video reklama koja prati ovu najavu je ništa više do – još jedan teaser:

Ilustracija: geektyrant.com

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.