TrekDesk Treadmill Desk, odnosno, radni sto za traku za trčanje, je upravo to što mu naziv govori – radno mesto koje vam dozvoljava fizičku aktivnost dok radite. Jednostavno namontirate ovaj sto na svoju traku za trčanje, postavite laptop, notese, telefone, dokumenta i drugo što vam je potrebno za rad, obujete patike i – krenete na posao (bukvalno).

TrekDesk integriše fizičku aktivnost u vaše radno mesto, i umesto da sedite i obavljate svoje poslove, hodaćete i raditi to isto. Ukoliko imate manjka vremena (ili volje) za šetnje na otvorenom, ovo je predloženo rešenje: nećete 8h sedeti za stolom, već ćete stajati i hodati. Da li je zdravo toliko dugo hodati? Proizvođač nas uverava da jeste, ali da se za svaki slučaj, kao i pre svake druge fizičke aktivnosti, posavetujete sa svojim lekarom.

trekdesk

Kako se vama ovo čini, kao marketinška novotarija, ili kao nešto što biste (makar jednom nedeljno) koristili? Cena je – sitnica – 470 američkih dolara.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.