Komercijalna banka uz dosadašnju Android aplikaciju „Meni najbliža”, lansirala je i verziju za Windows Phone. Uz pomoć ove aplikacije ćete brzo i jednostavno dobiti informacije o tome gde se nalaze najbliža ekspozitura i/ili bankomat Komercijalne banke, ali i svih drugih koje posluju u Srbiji.

Aplikacija pokazuje i rute za pešake i automobile do izabrane ekspoziture ili bankomata, koliki je devizni kurs u Komercijalnoj i drugim bankama. Na telefonima sa Android operativnim sistemom ova aplikacija ima i dodatne pogodnosti, kao što su kreditni kalkulator za više vrsta kredita sa planom otplate i kreiranje instrukcija za plaćanje, a aplikacija se sama podesi za korišćenje na srpskom ili engleskom, u zavisnosti od toga na kom jeziku je podešen operativni sistem telefona.

Klijentima ove banke biće od značaja i sledeće: pomoću ove aplikacije moguće je pozvati Kontakt centar ili bilo koju ekspozituru Komercijalne banke, proveriti stanje na računu SMS servisom i videti najbitnije informacije sa web stranice Komercijalne banke.

Takođe, korisnicima Android telefona na raspolaganju je i bankarska Android aplikacija Kombank mBank, koja omogućava obavljanje finansijskih transakcija preko mobilnog telefona.

Izgled aplikacije (Android) možete pogledati u našoj galeriji – klik na ilustraciju će vam je uvećati.

[appbox googleplay com.kombank]

[appbox windowsphone 466cc57c-fd8b-4d08-8726-830563353cb1]

[appbox googleplay hr.asseco.android.jimba.komercijalnaRS]

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.