Kada radite najavu veoma popularne horor serije, ne možete je oglašavati na uobičajene načine. S tim u vezi, jasno je zbog čega se kandaska kancelarija agencije Leo Burnett nije odlučila (samo) za uobičajene postere, bilborde i video reklame.

Instalacija postavljena u Torontu na Union Station poptuno je ispunila svoj cilj: skreće pažnju na sebe, izaziva komentare i postala je viral na Internetu – fotografisali su je kako prolaznici, tako i profesionalni fotografi i foto-reporteri.

Svakog dana je uklanjan po jedan prst sa zombi šaka, a danas bi trebalo da na stanici stoje samo dlanovi – premijera prve epizode trećeg serijala u Kanadi je večeras.

walking-dead-countdown 1

Ilustracija: horror-movies.ca

Serija koja se u Srbiji prikazuje na programu FOX Crime pod nazivom “Okružen mrtvacima” i ovde je imala interesantnu promocijužive mrtvace koji šetaju ulicama Beograda.

Autor fotografija je Nenad Pavlović (@neshasr).

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.