COTRUGLI Business School i ove godine dodeljuje stipendije za međunarodno akreditovane Executive MBA i MBA programe. Kandidati koji se prijave na konkurs imaće priliku da  osvoje stipendije u ukupnoj vrednosti od 105.000 evra.

Reč je o dve različite grupe stipendija:

  1. Executive MBA program – za kandidate sa minimalno tri godine relevantnog radnog iskustva;
  2. MBA program za kandidate s minimalno jednom godinom radnog iskustva.

Građani Srbije mogu da konkurišu za jednu punu i pet delimičnih stipendija u svakoj od te dve navedene kategorije.

Uslovi kokursa za Executive MBA program:

  • završen fakultet;
  • aktivno znanje engleskog jezika;
  • najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva;
  • poželjno menadžersko iskustvo.

Uslovi konkursa za MBA program:

  • završen fakultet;
  • aktivno znanje engleskog jezika;
  • najmanje jedna godina radnog iskustva.

Executive MBA program je namenjen top i middle managerima kao i samostalnim preduzetnicima koji žele steći savremena poslovna znanja i veštine lako primenljive u svojim organizacijama. Uslov da polaznici pristupe selekcionom procesu EMBA programa jeste minimalno tri godine radnog iskustva, VSS, da poseduju menadžersko iskustvo i aktivno se služe engleskim jezikom. Predavanja, tj. moduli se održavaju u proseku jedan produženi vikend mesečno.

Ciljna grupa MBA programa su junior i middle manageri s manje godina poslovnog iskustva (minimalno jednu). MBA program održava se u nedeljnim modulima.

Kako se prijaviti?

Proces za prijave sastoji se od dva kruga. Kandidati se prijavljuju na Internet stranici COTRUGLI Scholarship. Nakon online prijave dobijaju aplikacioni materijal koji ispunjen na engleskom vraćaju mailom najkasnije do 20. aprila (do ponoći). Finalna selekcijska procedura i testiranje održaće se 25. i 26. maja 2013. godine u Beogradu.

Vrednost stipendija

U saradnji sa svojim partnerima, COTRUGLI dodeljuje 5 delimičnih  Executive MBA stipendija, od kojih svaka vredi 9.000 evra, i jednu punu stipendiju u vrednosti od 18.000 evra. Takođe, dodeljuju se i 5 delimičnih MBA stipendija, svaka u vrednosti od 6.000 evra, i jedna puna stipendija u vrednosti od 12.000 evra.

Delimični stipendisti su u obavezi da pokriju razliku u ceni između delimične i pune stipendije.

O COTRUGLI Business School

COTRUGLI Business School je član prestižne AACSB organizacije poslovnih škola. Tržišta na kojima COTRUGLI deluje su Makedonija, BiH, Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bugarska, a glavni centri škole su u Zagrebu i Beogradu.

O programima Executive MBA i MBA

Oba su programa koncipirana tako da polaznici rade u timovima. Članovi tima dolaze iz različitih sektora i na taj način još efikasnije usvajaju nova znanja kako od predavača tako i uzajamnom razmenom. Taj je sastav rada izabran zbog činjenice da je upravo razmena iskustava najefikasnije učenje. Svi E/MBA moduli su interaktivni i stimulišući, a rad na stvarnim slučajevima dinamičan je i praktičan. Predavači dolaze s priznatih svetskih poslovnih škola (ESCP-EAP, INCAE, Kellogg, MIT…), a ujedno su i globalni konsultanti u mnogim svetskim organizacijama i odlični su poznavaoci poslovnih trendova.

Dodatne informacije o školi, kao i o stipendijama možete dobiti na stranici COTRUGLI Business School – Scholarship Serbia.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.