Poznati torinski fudbalski klub Juventus odlučio je da se priključi svetskom trendu Harlem Shake video snimaka. Video snimak koji počinje kao obična konferencija za štampu vrlo brzo dobija drugačiji rasplet.

Video klip u trajanju od 35 sekundi je počeo da se širi društvenim mrežama ovog poslepodneva. Na početku se, dakle, čini kao obična press konferencija: Leonardo Bonucci govori ispred predstavnika štampe u media centru Vinovo. Šta se dalje dešavalo pogledajte i sami:

No, da ovaj video ne ostao samo na tome, marketing tim Juventusa pozvao je fanove da se i oni priključe i pošalju im svoj video odgovor. Ukoliko želite, možete se priključiti i vi, tako što ćete kreirati video response na ovaj video klip postavljen na zvaničnom Juventus YouTube kanalu, ili da postavite klip na Twitter, uz hashtag #JuveHarlemShake. Najbolji snimci biće prezentovani kroz Juventusove kanale na društvenim mrežama.

Pre Juventusa, isto je uradio i engleski Manchester City:

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.