Komercijalna banka je u okviru promocije aplikacije #MeniNajbliza organizovala prvi TweetUp događaj 24. marta u Coffee Shop HQ, poznatom kafeu u kome se okupljaju tviteraši. Prisutni su isprobali verzije aplikacije na Windows Phone i Android uređajima. Od prisutnih kolega iz IT sektora dobili su odgovore na sva pitanja u vezi sa postojećim verzijama aplikacije i planovima za unapređenja. Takođe, najavljena je i verzija aplikacije za iPhone, koja je trenutno u postupku registracije.

Odziv je bio odličan, a za sve okupljene na TweetUp druženju organizovana je i nagradna igra, u kojoj je najsrećniji tviteraš (@PozitivneMisli) dobio na poklon Visa Prepaid Poklon karticu sa 5.000 dinara.

Samom događaju prethodila je interesantna akcija kojom je uključen geolokacijski servis foursquare (4sq) kao jedan od kanala za promociju. Uz podršku ljudi iz Coffee Shop HQ organizovano je da se gostima kafea omogući da putem tzv. specials promocije dobiju besplatnu #MeniNajliza  kafu. Akcija sa kafama je prošla odlično, reakcije posetilaca su bile dobre, a na 4sq HQ je dva puta bio Trending.

Android aplikacija “Meni najbliza” instalirana je vise od 10.000 puta, dok je verzija za Windows phone, koja je lansirana nedavno, instalirana oko 200 puta, uz odlične komentare. Sa nestrpljenjem se očekuje i verzija za iPhone, čime će aplikacija biti dostupna na tri najčešće korišćena operativna sistema.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.