Nakon izuzetnog uspeha u Beogradu, Sarajevu i Tbilisiju, MarketingKingdom se vraća u Zagreb! Ovogodišnji događaj održaće se u Hypo Centru 14. i 15. marta.

Na prošlogodišnjem MK posetioci su imali prilike da slušaju govornike iz najvećih svetskih korporacija, uključujući Facebook i Yahoo!, učestvovalo je više od 500 posetilaca iz 15 evropskih zemalja.  Za izdanje 2013. organizatori iz P Worlda i iStudia dovode za vas petnaest svetski poznatih marketinških stručnjaka, među kojima i direktora marketinga Olimpijskih igara u Londonu.  Oni će s publikom podeliti najnovija dešavanja iz sveta marketinga.

“Razumemo da su vremena teška, no to ne znači da bi trebalo odustati.  Upravo je sada vreme da se pokaže kako vaš brand može preživeti i najtežu ekonomsku krizu.  Današnji marketing zasniva se na inovacijama i upravo će naši govornici pokazati regionalnim kolegama inovativne strategije koje ne koštaju puno, ali donose velike rezultate” izjavio je Kosta Petrov iz P Worlda, glavni organizator Marketing Kingdoma.

Marketing Kingdom Zagreb započeće izlaganjem direktora marketinga Olimpijskih igara u Londonu.  Tokom dva dana će posetioci imati priliku da čuju prezentacije predstavnika iz Tumblra, Carlsberga, SAPa, Tate muzeja, Edelmana i EMI Musica.  Najveći svetski marketinški stručnjaci dotaknuće se različitih tema, od merenja uspeha na društvenim medijima, content menadžmenta do potrošačkog marketinga te mobilnog marketinga.

Marketing Kingdom je najveći evropski poslovno-marketinški događaj s izdanjima u Zagrebu, Beogradu, Tbilisiju, Bakuu i Tel Avivu.  Događaj u Hrvatskoj organizuje P World, kompanija sa sedištem u Dubaiju, i hrvatska agencija za društvene medije iStudio.  Sponzori događaja su Hypo Alpe Adria Bank i Atlantic grupa.  Nova TV i dnevnik.hr su ekskluzivni medijski partneri događaja, a Styria grupa ekskluzivni partner u štampi.

Za prijavu i cene molimo posetite zvaničnu stranicu događaja.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.