Na svečanosti u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner u Opatiji dodeljene „Pro.PR Awards“ nagrade, u sklopu 11. Pro.PR konferencije. CEO Represent Systema, dr Borislav Miljanović, dobitnik je priznanja za doprinos razvoju PR struke „Pro.PR Vision Manager Award“.

„Priznanje za doprinos struci je jedno od najlepših nagrada koje profesionalac iz bilo koje oblasti može da dobije, a poseban značaj ima to što dolazi iz regiona. Agencija Represent Communications već 11 godina sa uspehom posluje sa vrednostima koje smo utvrdili na samom početku: kreativnost, inovativnost i strast, i to očigledno daje rezultate. U međuvremenu smo oformili i Represent System koji objedinjuje pet agencija sa oko 150 zaposlenih. Drago mi je što su kolege prepoznale naše napore, što će mi dati dodatni podsticaj za dalji rad“, izjavio je dr Borislav Miljanović nakon dodele nagrade.

Komisija je u svom obrazloženju navela da je dr Borislav Miljanović „povezivanjem teorije i prakse odnosa s javnošću stvorio poseban pogled na kulturu komuniciranja u Republici Srbiji“, i da je „zajedno sa svojim timom pomogao u pozicioniranju brojnih institucija, kompanija i brendova, i doprineo edukaciji u oblasti odnosa s javnošću“.

Opatija, 15.03.2013. ProPR konferencija

Stecište regionalnih i svetskih stručnjaka za komunikacijski menadžment, Pro.PR konferenciju već 11 godina zaredom organizuje agencija „Apriori komunikacije“ iz Zagreba. Povodom desetog jubileja koji je obeležen prošle godine, uvedena je i dodela priznanja za komunikacijske stručnjake koji su svojim znanjem, radom i zalaganjem doprineli razvoju struke u zemljama jugoistočne Evrope.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.