Tvitomanija će od 8. do 12. maja biti centar svih događanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupiće preko hiljadu učesnika u hotelu Novi Spa Hotels & Resort, verovatno najlepšem hotelu s pet zvezdica na hrvatskom primorju. Učestvovanjem na ovoj konferenciji osiguraćete nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete.

Svi posetioci imaće osiguran maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Europi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kojem je smešten Novi Spa Hotels & Resort i to po fantastičnoj promotivnoj ceni! Za ukupno 100 EUR možete sebi obezbediti polupansion za sve četiri večeri dok traje konferencija. Kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne!

Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja posvećena je baš fotografiji!

Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lepom slikom. Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih meža, govoriće o svojem uspehu i podeliće trikove koje je naučio poslednjih godina.

Jedna od tema na njegovoj foto-radionici biće i modna fotografija. Svi učesnici imaće zadatak da fotografišu modele u kreacijama modne kuće Luna.

FotoTvitomanija je konkurs, a najbolje fotografije biće objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.

Pozivamo sve učesnice Tvitomanije da budu modeli na ovom takmičenju. Devojke će biti fotografisane u eksterijerima i enterijerima fantastičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobiće adekvatne nagrade. Svoje podatke, dve fotografije i konfekcijski broj možete poslati na foto@tvitomanija.me.

Budite i vi deo najvećeg regionalnog skupa, i pojavite se na mnogobrojnim fotografijama koje će zasigurno preplaviti sve društvene mreže sredinom maja.

Formular za prijavu na konferenciju i sve dodatne informacije o programu, učesnicima i organizovanom prevozu možete pronaći na stranici www.tvitomanija.me.

Prijavite se dok još ima mesta!

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.