Britanska agencija Captive Media smislila je odličan način kako da natera muškarce da piju više tečnosti: napravili su igrice koje se igraju – u pisoaru. Džojstik vam je… hm… ono čime upravljate mlazom mokraće :) a displej se nalazi odmah iznad pisoara, koji je potpuno interaktivan.

Pogledajte video kako biste razumeli o čemu je reč:

Od maja 2012. godine do danas napravili su 6 različitih video-igara, a samo od vlasnika barova zavisi koja od njih će biti instalirana u toaletu. Ideja je dovoljno interesantna da privuče kako proizvođače piva, tako i sokova i kisele vode – koje je mnogo lakše reklamirati od alkoholnih napitaka.

Ostaje da vidimo i kada će biti organizovano prvo svetsko takmičenje u ovim video-igrama, kao i da se nadamo (makar muški deo) da će neka od lokalnih marketinških agencija (ili pivara) pronaći interes u ovom vidu promocije.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.