Delta City nastavlja sa uspešnim korišćenjem društvenih medija kako bi se što više približila svojoj ciljnoj grupi. Već smo pisali o tome kako su za Dan zaljubljenih napravili foto kabinu za zaljubljene parove čiji se mehanizam pokretao prijavom (check-in) putem Foursquare i Facebook naloga. Od tada su napravili i svoju Foursquare stranicu, a sada su osmislili aktivaciju kojom će promovisati jedan nesvakidašnji događaj putem svog Twitter naloga.

Posle Monaka, Las Vegasa, Londona i drugih svetskih prestonica, ekskluzivno gastronomsko putovanje Večera na nebu stići i u Beograd. Od 16. do 19. maja 2013. godine, upravo će Delta City biti lokacija na kojoj će prvi put u Srbiji biti organizovan ovaj jedinstveni doživljaj obroka među oblacima sa pogledom na panoramu Beograda Neobična konstrukcija sa luksuznim stolom za 22 osobe nalaziće se na čak 50 metara visine, odakle ćete moći da uživate u prelepom pogledu uz odličnu hranu i piće.

#VeceraNaNebu je hashtag na koji bi trebalo da obratite pažnju, verujemo da će u narednih mesec dana stići na trends listu kod nas, i to sa razlogom. Svako ko bude zainteresovan da isproba kako to izgleda popiti piće na 50 metara iznad zemlje će to moći da uradi, ukoliko bude dovoljno interesantan i kreativan.

Naime, u narednih mesec dana će svake nedelje sa @DeltaCitBG naloga biti postavljeno pitanje na koje svi zainteresovani tviteraši uz pomenuti hashtag #VeceraNaNebu mogu poslati svoj odgovor, a najkreativniji među njima dobijaju besplatnu kartu za ovaj jedinstveni događaj. Četiri mesta su rezervirana za tviteraše, ostaje da vidimo ko će to biti :)

Nego, jeste već videli pitanje za ovu nedelju? :)


Nadamo se da ćete nam javiti utiske, ukoliko se vinete u visine.

O autoru/ki

Miloš Raičević

Creative Thinker & Problem Solver

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.