Internet marketing je poslednjih godina doživeo ekspanziju i potrebe za takvim načinom oglašavanja i promocijom su jasno vidljive u našem okruženju. Studentska organizacija AIESEC prati aktuelnosti i studentima želi da pruži priliku da steknu znanje i iskustvo iz ove oblasti na već tradicionalnoj konferenciji Marketing Focus.

Ove godine fokus će upravo biti na internet marketingu i studenti će moći da čuju veoma zanimljiva predavanja od predavača poput Ivana ĆosićaAleksandra Petkovića, Ivana ZeljkovićaIvana MinićaSlavimira Stojanovića i drugih. Pored njih, na konferenciji će učestvovati predstavnici kompanije IDEA, kao i istraživačke agencije GfK. Sva predavanja će se zaokružiti radionicama sa predstavnicima kompanija i studentima, drugog dana konferencije.

Konferencija će se održati 8. i 9. aprila u prostoru KC Grad dok su prijave otvorene do 5. aprila. Pozivamo sve studente da ne propuste priliku kakva im se nudi jer će imati mogućnost da se na jednom mestu upoznaju sa svim aktuelnostima iz sveta internet marketinga i da sa eminentnim stručnjacima iz ove oblasti razmene iskustva.

Prijavu za učešće na konferenciji, kao i ostale informacije o projektu možete naći na sledećem sajtu: www.aiesec.org.rs/marketing-focus

AIESEC je šansa koju mladi ljudi širom sveta mogu pružiti sebi samima. Najveća svetska organizacija vođena od strane studenata postoji u 115 zemalja, i svojim razmenama, projektima, praksama i konferencijama omogućava studentima širom sveta da razviju svoje potencijale i liderske sposobnosti. Pored ličnog razvoja mladih, AIESEC se bavi podizanjem svesti o aktuelnim društvenim problemima, neguje poseban duh i kulturu, i vrši pozitivan uticaj na društvo.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.