Za dizajn novog Hyundai luksuznog vozila, zuaslužan je francuski brend Hermés. Reč je o ograničenoj verziji Equus modela koji svojim izgledom i karakteristikama u potpunosti opravdava status luksuznog  automobila.

Koncept Equus, predstavljen ove  godine na sajmu automobila u Seoulu, modifikovani je sedan s četvoro vrata i redizajniranim  elemenatima.  Unutrašnjost automobila obložena je vrhunskom kožom kao i kožom krokodila. Vozilo ima veći međuosovinski razmak (3,04 m) i  novi izgled kabine , a tu su i dvadeset novih zanatskih ukrasa koji su rezultat saradnje s Hermésom.

hyundai-hermes-interior

Foto: psfk.com

Nova LED svetla su uparena sa redizajniranim zadnjim svetlima koja savršeno idu uz nove aluminijumske felne veličine 18 inča. Analognu instrument tablu zamenio je novi TFT LCD ekran.

Equus može da se pohvali komforom i detaljima koji ga čine specijalnim. Poseduje grejače i ventilaciju i na prednjim i na zadnjim sedištima. Zadnja sedišta su elektropodesiva i u visini lumbalnog predela leđa putnika, a postoji i elektropodesiva podrška za noge. Ima i masažer, ali i frižider u zadnjoj centralnoj konzoli, kao i elektropokretni stakleni krov. Jednostavno: auto koji odiše luksuzom.

Pogledajte video najavu:

O autoru/ki

Tamara Dragić

Diplomirani novinar. Nepopravljivi oprtimista. Nikad oportunista. Trvrdoglavo apoliticna. Supruga, majka... veliko dete!

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.