Demo centar na točkovima – IBM Systems Technology Truck koji obilazi gradove Evrope, došao je u Beograd. Kamion dugačak 16 metara postavljen je u neposrednoj blizini poslovnog i tržnog centra Ušće.

Od 8 do 11. aprila korisnici, partneri i mediji u prilici su da posete ovaj kamion u kojem je predstavljen IBM-ov portfolio i studije slučaja najuspešnijih rešenja koja korisnicima mogu omogućiti najveću moguću prednost u poslovanju. U fokusu su bila najnovija rešenja kao što su IBM Pure Flex, System x, System p, System Storage, Netezza.

Ovo je drugi put da kompanija IBM u Srbiji prezentuje IBM Systems Technology Truck, kako bi korisnicima, partnerima i medijima predstavila svoj portfolio i studije slučaja, a ovoga puta kamion sadrži najnovija rešenja kompanije IBM iz hardverskog portfolija kao i IBM-ova softverska rešenja koja mogu omogućiti korisnicima najveću moguću prednost u poslovanju.

Osim postojećim klijentima i partnerima kompanije IBM, ovaj demo centar na točkovima je namenjen medijima, studentima i svima onima koji su zainteresovani za tehnologiju i njen napredak. Kamion IBM Systems Technology Truck ima sve uslove za audio-konferenciju i klimatizovan prostor i može da ugosti grupe za prezentacije, demonstracije i obrazovne IT izložbe.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.