Operater mobilne telefonije u Bosni i Hercegovini M:TEL pokrenuo je interesantnu video-priču kroz promociju pogodnosti za sve korisnike koji se odluče da prebace broj u njihovu mrežu.

Šta se desi kada je poruka pogrešno prenešena? Dolazi do komičnih, zbunjujućih – ali i nezgodnih situacija, poput ove prikazane u prvom video-klipu (promocija post paid paketa):

Nastavak stiže u vidu reklame za pre paid usluge:

No, M:TEL se nije zadržao samo na ova dva televizijska klipa, već je dešavanje preneo i na društvene mreže, konkretno, na Facebook: na zvaničnoj stranici možete pogledati i rasplete priča. Svesni cene oglašavanja na malim ekranima, okrenuli su se Internetu, mediju koji prosto obožava zanimljive video-klipove i tako preneli priču i na društvene mreže.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da to nije sve što je M:TEL pripremio za ovu kampanju – očekuje se dalji razvoj likova i njihovih dogodovština na jedan malo drugačiji način.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

11 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.