Kompanija Microsoft Srbija predstavila je srpskoj javnosti Office 365 koji se već od danas može naći na našem tržištu. Nakon što su globalno predstavljeni ranije ove godine, Office 365 Home Premium i Office 365 za poslovanje koji svoje performance crpe iz Cloud platforme, sada su stigli i u Srbiju.

Novi Office, kreiran je sa ciljem da odgovori na potrebe rastućih obaveza bilo na poslu ili u domaćinstvu tako što će im omogućiti pristup podacima u svakom trenutku, bez obzira na mesto gde se nalaze ili uređaj sa kojeg im pristupaju. Nova ponuda za kućne korisnike Office 365 Home Premium obuhvata kompletan set najnovijih Office aplikacija (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access ) kojima se zahvaljujući Cloudu, pomoću jednog naloga može pristupiti sa do 5 različitih uređaja uključujući i Windows tablet uređaje, PC i Mac. U okviru paketa koji godišnje staje 99,99 američkih dolara, odnosno 8,34 dolara mesečno, nalazi se i SkyDrive, baš kao i usluge Skype poziva.

Microsoft Office 365 za poslovanje, do danas najkompletnija Microsoft Office Cloud usluga, ima nove funkcije i prilagođena je potrebama i budžetu malih, srednjih i velikih organizacija. Pored nadogradnji za Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint online usluge, poslovni korisnici sada mogu dobiti potpuni Office 365 sa kojim su već upoznati, i to na do pet uređaja, isporučenih, kao i uvek, sa neprekidno unapređivanim Cloud servisom. Istovremeno, kompanija Microsoft Srbija je predstavila i unapređene verzije tradicionalnog Office paketa pod imenom: Office Home and Student 2013, Office Home and Business 2013 i Office Professional 2013.

“Novi Office 365 je daleko više od samo nove generacije ovog paketa za kancelarijsko poslovanje i pre se može nazvati ponovo kreiranim Office-om, sada kao servisu bazranom na Cloudu sa svim Office aplikacijama koje korisnici već poznaju i vole.” – izjavio je generalni direktor Microsofta u Srbiji, gospodin Jugoslav Pirić i dodao da moćna Cloud platforma predstavlja osnovu za razvoj svih budućih proizvoda koje će ova kompanija lansirati.

 “Na globalnom tržištu će se uskoro pojaviti brojna unapređenja kao i nove usluge za Cloud čime ćemo prekinuti tradiciju trogodišnjeg ciklusa prilikom predstavljanja novina za Office. Sada će sve nove usluge i mogućnosti za pretplatnike biti dostupne čim budu gotove, bez oduzimanja vremena za nadogradnju, a o čemu će biti blagovremeno obavešteni. Osnovni razlog za ovakav potez naše kompanije je činjenica da se potrebe korisnika menjaju veoma brzo, pa je samim tim izuzetno važno da se i Office 365 menja uporedo sa njima.” – rekla je Danijela Zečević, Microsoft Office  regionalni menadžer  za južni Balkan.

Jedan od prvih korisnika novog Office 365 paketa je i Milorad Čavić, naš proslavljeni plivač i osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. On je tokom današnjeg predstavljanja podelio svoja iskustva sa prisutnima.

“Nakon završetka karijere, otvorio sam školu plivanja u Kragujevcu u čijem mi vođenju mnogo pomaže novi Office paket. Sama činjenica da mogu istovremeno da prisustvujem treninzima i sa tablet uređaja pristupam svim podacima i radim na njima praktično pored vode, znači i veću fleksibilnost u radu koja mi ostavlja više vremena za rad sa mladim plivačima.” – naglasio je Čavić.

Pogledajte galeriju sa promocije (klik na fotografiju će je uveličati):

O autoru/ki

marketing ITD

2 komentara

  • […] Microsoftov Razvojni centar u Srbiji osnovan je 2005. godine i predstavlja jedinstveni centar ove vrste na širem području našeg regiona. Ovaj centar, studentima omogućava obavljanje plaćene stručne prakse, što se smatra jednom od ključnih stvari u profesionalnom razvoju jednog studenta. Studenti sa fakulteta prirodnih i tehničko- tehnoloških nauka koji svoje zaposlenje pronađu baš u ovom centru, već u najranijoj fazi karijere imaju priliku da rade na razvoju nekih od najpoznatijih svetskih softvera. Poslednji u nizu primera predstavlja dostignuće Office tima u Beogradu – PDF reflow koji predstavlja jedno od ključnih Word unapređenja u okviru novog Office 365 paketa. […]

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.