Maskote su nekada igrale veoma važnu ulogu u životu jednog brenda – oni su personifikacija samog brenda. Ove maskote, od kojih je većina poprilično stara, pokušavaju da ostanu relevantne uz pomoć Twittera, a ljudi u agencijama sede i smišljaju šta će maskote reći tokom sledećih nedelja. Priznaćete ovo i nije baš lak zadatak. Pogledajte o čemu tvitaju maskote poznatih brendova:

Najpoznatiji ‘čistač’ Mr. Clean, @RealMrClean

Energizer Bunny, @EnergizerBunny: Ako vas zanima šta pink zeka sa naočarima ima da kaže, onda je ovo nalog koji treba da pratite. 


Geico Gecko, @TheGEICOGecko: Pratite poznatog guštera sa britanskim akcentom ako želita da saznate sve o njegovoj novoj knjizi.

Aflac Duck, @aflacduckThe Aflac patak je jedan ‘običan patak’, makar tako piše u njegovom Twitter Bio. On voli kafu i veoma je popularan.


M&M’s Ms. Brown, @mmsbrownŽenska verzija M&Ma je nazvana Ms. Brown i ona je glavni čokoladni službenik i ona je sva u poslu. Da li ste videli njene naočare?


Da li znate neke domaće maskote koji tvituju? Podelite u komentarima!

Photo: mashable.com

O autoru/ki

Dragana Marković

Veliki ljubitelj društvenih mreža, interneta i knjiga. Veliki obožavalac zime i snega. Voli da zasmejava ljude oko sebe.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.