Perrier Secret Place je projekat koji kombinuje zabavu i igru. Interaktivni film gde se pozvani da proživite žurku kroz ‘oči’ prisutnih gostiju. Kroz impresivno iskustvo, uz sat i dvadeset minuta sadržaja, Perrier vas poziva na zabavu da proživite najluđe fantazije 60 gostiju na skrivenom mestu u Parizu i zajedno sa njima proslavite 150 godina Perriera.

Cilj je da korisnici pronađu skrivenu Perrier flašu. Pet tragova je sakriveno u stanu gde se odvija žurka. Oni će vas odvesti do sakrivene boce uz pomoć koje možete osvojiti ekskluzivni poziv da prisustvujete jednoj od najluđijih noći na svetu: žurka u Sen Tropeu, novogodišnja noć u Sidneju, Miami Art Basel, karneval u Rio de Žaneiru i na žurku zatvaranja na Ibici.

Svaki karakter ima svoj neočekivani, ponekad sexy momenat na žurci, i odabir pravog karaktera u pravo vreme će vas odvesti do tajne boce. Svaki pokušaj traženja boce traje samo 90 sekundi, ali je broj pokušaja neograničen. Tokom igranja možete pauzirati vreme i menjati likove bezbroj puta.

Agenciji Ogilvy iz Pariza je bilo potrebno 18 meseci da napiše i producira ovaj projekat. Oni su napravili skoro sat i po vremena sadržaja koji omogućava svim korisnicima da dožive jedinstven scenario. Na kraju, među hiljadama različitih scenarija koji se mogu dogoditi samo jedan vodi ka skrivenoj boci.

Pored desktop verzije, Perrier Secret Place biće dostupan i na mobilnim uređajima putem aplikacija na iPhoneu, iPadu i Androidu.

https://www.youtube.com/watch?v=_PP_cnVVNk4

https://www.youtube.com/watch?v=43du439ECvw

O autoru/ki

Dragana Marković

Veliki ljubitelj društvenih mreža, interneta i knjiga. Veliki obožavalac zime i snega. Voli da zasmejava ljude oko sebe.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.