Unapređena aplikacija muzičkog servisa Deezer dostupna je svim korisnicima pametnih telefona sa Android operativnim sistemom. Beta verzija ovog muzičkog servisa sadrži poboljšani, intuitivniji pretraživač i integrisani mini plejer vidljiv na svakoj stranici aplikacije.

Deezer je vodeći muzički pretplatnički servis sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača u bazi i dostupan je korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Uz sve prednosti ovih paketa, korisnici dobijaju i 500 megabajta saobraćaja namenjenih Deezer muzici.

Deezer omogućava korisnicima da preko svojih uređaja pristupe muzici gde god da se nalaze, čak i kada nemaju pristup internetu zahvaljujući u oflajn režimu. Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Aplikacija će uskoro biti dostupna na Google Play servisu, a u međuvremenu je možete preuzeti sa adrese www.deezer.com/newandroid. Sve komentare u vezi sa beta izdanjem Deezer aplikacije možete slati na imejl adresu serbia@deezer.com.

Zahvaljujući Play+ paketima i pripejd korisnici imaju mogućnost da uz paket kupe pametne telefone – Telenor Smart i Samsung Ace Plus. Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno probati Dizer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike.

Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta.

Takođe, Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca.

deezer-beta-update-android

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.