Registracije za regionalnu konferenciju o društvenim mrežama Tvitomaniju, koja se održava od 8. do 12. maja u Novom Vinodolskom, su privremeno obustavljene kako bi se dala prenost preliminarno prijavljenima u rezervaciji smeštaja. Kako navode iz organizacije ove konferencije, servis za registrovanje će ponovo biti u funkciji kroz nekoliko dana, sa preostalim smeštajnim kapacitetima na raspolaganju.

Podsećamo, tema druge po redu Tvitomanije glasi Društvene mreže i život i na njoj će se govoriti o svim sferama života u kojima su društvene mreže napravile revoluciju – komunikacijama, sportu, medijima, obrazovanju, politici, modi, nauci, biznisu, umetnosti, estradi, kulturi i drugim relevantim temama.

Na jednom mestu će se okupiti preko hiljadu korisnika popularnih društvenih mreža, a u okviru predavanja, panel diskusija i radionica govorće se o prednostima koje pojedincima i kompanijama donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama.

Mesto održavanja je Novi Spa Hotels / Resort u Novom Vindolskom, a sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnoj web stranici Tvitomanije.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.