Deo Marketing ITD ekipe je imao zadovoljstvo da bude deo Webiz konferencije o poslovnoj primeni Interneta koja se održala od 15 do 17. marta u Hotelu Vojvodina, u Zrenjaninu. Celokupan utisak bi mogao da stane u sledeću rečenicu: sjajan provod, fantastični predavači, više nego odlična organizacija, mnogo pozitivne energije, novi ljudi, stari ljudi, sveže ideje, mnogo osmeha i zabave.

Utiske o pojedinačnim danima možete pročitati po danima:

Tema

Konferencija Webiz je naslovljena kao Konferencija o poslovnoj primeni Interneta, i to je bila tema vodilja pri izboru predavača. Prvi dan je bio namenjen preduzetnicima i privredi, gde su posetioci mogli da čuju dosta primera i saveta od velikih brendova o poslovanju na Internetu. Drugi dan je bio dan za mlade i studente, te je i tema ovog dana bila prilagođenija njima: govorilo se o startapima i blogovima. Trećeg dana je bilo reči o društvenim mrežama, a govorili su profesionalci u ovom sektoru.

Organizacija

Zrenjanin može da bude vrlo ponosan što ima jednu ovakvu konferenciju u svom gradu. Svaka čast organizaciji (Creative Media Art), svakom ponaosob što su pazili na svaki detalj, što su izneli ovakvo izuzetan događaj i nadamo se da ćemo se videti i sledeće godine na istom mestu.

Predavači

Miloje Sekulić, agencija Homepage
Andrija Andrejević, zlatara Andrejević
Nikola Čavić, Nordeus
Predrag Milićević, RNIDS
Vladimir Vulić, predavač na Ekonomskom fakultetu Podgorica
Ljubomir Kovačev, Telekom Srbija
DraganVaragić, Internet Grupa
Nikola Vučićević, organizator venčanja
Marko Mudrinić, Netokracija
Nikola Sologub, Homepage
Petar Vojinović, TangoSix blog
Aleksandra Perikoti, Nordeus
Vukašin Stojkov, StartIt
Una Zabunov, Telekom Srbija
Tanja Tatomirović, Microsoft Srbija
Vladimir Cerić, Arcadia Consulting
Aleksandar Radukin, Homepage
Dorđe Grujić i Bojana Latinović, portal I Love Zrenjanin

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.