Kako izabrati onlajn medije koji najviše odgovaraju vašem brendu? Kakav baner postaviti, koliko novca potrošiti, koju ciljnu grupu izabrati? Šta je uopšte display banner oglašavanje i kako isplanirati jednu ovakvu kampanju? Ovo su samo neke od zanimljivih tema o kojima će biti reči na besplatnom seminaru “Online media planning”, koji u subotu, 25. maja, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere kompanije LINK group.

Ivan Dimitrijević, direktor marketinga Internet Grupe, otkriće na seminaru kakvo je stanje u digitalnom marketingu kod nas, a kakvo u regionu i celom svetu, i kako se ono najbolje može iskoristiti. Pre nego što se priključio Internet Grupi, Dimitrijević je u okviru digitalne agencije Fastbridge upravljao strateškim planiranjem nastupa brendova u onlajn medijima.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na ovaj link.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Pokrovitelj seminara Red Bull omogućio je svim učesnicima da uživaju u predavanju uz osvežavajući energetski napitak.

Prijava na email: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.

LINK gropu center for carier development

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.