Kako bi svojim posetiocima pružio potpuno drugačije iskustvo u odnosu na konkurenciju, Delta City nastavlja da prati svetske trendove, te je tako postao  prvi tržni centar u Srbiji koji je lansirao sopstvenu mobilnu aplikaciju. Mobilna aplikacija se za sada može besplatno preuzeti sa Google Play marketa, a kako je najavljeno, vrlo brzo stiže i iOS verzija iste.

Korišćenjem aplikacije posetioci će moći da saznaju sve o aktuelnim kolekcijama, popustima i dešavanjima u Delta City centru i da na osnovu tih informacija isplaniraju vreme koje će provesti u ovom tržnom centru. Aplikacija sadrži podatke svih brendova prisutnih u ovom centru i ukoliko želite da proverite da li u određenoj prodavnici još uvek ima garderobe zbog koga biste posetili Delta City, sada to možete da učinite uz pomoć telefona.

Ukoliko niste bili sigurni kako da dođete do određene prodavnice, to više neće biti problem – sve što je potrebno jeste da ukucate početnu i krajnju destinaciju, a interaktivna mapa će vam pokazati najbliži i najkraći put. Takođe, ako se desi da posle višesatne kupovine ne možete da se setite gde ste parkirali automobil, ne brinite, u delu „Parking i kako stići“ možete upisati tačnu lokaciju parking mesta. Korisnici aplikacije će imati mogućnost da podele informacije o akcijama i dešavanjima u ovom tržnom centru i na društvenim mrežama sa svojim prijateljima, kao i mailom ili SMS-om.

Aktuelni bioskopski repertoar, QR kôd čitač, informacije o poziciji liftova i toaleta su samo neke od funkcionalnosti aplikacije koja ima za cilj da uživanje u kupovini podigne na viši nivo.

Pogledajte u galeriji kako izgleda aplikacija (klik na fotografiju će je uveličati) ili je preuzimite sa Google Play marketa:

Lansiranje mobilne aplikacije prati twitter hash tag #DeltaCityApp te možete videti komentare drugih i dati svoje mišljenje o istoj.

[appbox googleplay air.air.com.simplycation.DeltaCity]

O autoru/ki

Dragana Marković

Veliki ljubitelj društvenih mreža, interneta i knjiga. Veliki obožavalac zime i snega. Voli da zasmejava ljude oko sebe.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.