Za nešto manje od 2 nedelje počinje DIGGIT, druga marketinška konferencija o digitalnim komunikacijama. U Cankarevom domu će 5. i 6. juna svoje znanje i iskustvo deliti vrhunski slovenački, ali i regionalni i međunarodni stručnjaci iz digitalnih komunikacija. Među njima su i Victoria Davies (Disocery Networks CEEMEA), Lukas Maixner (SocialBakers), Nataša Mohorč Kejžar (IPSOS) i Nikola Žinić (Bruketa&Žinić OM).

U sredu, 5. juna od 10:15 do 15:15h će u dvoranama M3+M4 Cankarevog doma biti u toku uporedni program na kojem će se održati pet predavanja i radionica. O trendovima i razvoju digitalnog marketinga će govoriti Aleš Smokvina (TSstartup), Matej Tušak (@life), Jan Isaković (NIL) i Alja Isaković (Rail Girls), Chrystian Barragan (Bintegra), Robert Schmitzer (Delo) i Kristjan Pečanac (Hekovnik). Učešće je besplatno, uz obaveznu prethodnu prijavu.

Na ovogodišnjem DIGGIT-u će prvi put biti predstavljena DIGGIT startup ideja 2013. Kompanije, pojedinici i grupe mogu do nedelje, 26. maja prijaviti svoja inovativna korporativna rešenja i na taj način učestvovati u glavnom programu konferencije.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.