Na drugoj po redu konferenciji DIGGIT biće značajan broj vrhunskih regionalnih stručnjaka koji će predstaviti primere dobre prakse i sveže digitalne trendove kroz tri planirana okrugla stola, sa više nego aktuelnim temama.

 Prvi okrugli sto nosi naziv Kako dopreti do potrošača – uvek i svuda?, i zaokružiće dešavanja nakon prvog jutra i otkriti trendove sveprisutnog sadržaja. Alison Fennah (IAB Europe), Sebastian Becker ([tbb\*] thebrainbehind) in Victoria Davies (Discovery) će, uz moderatora Bojana Amona (TSmedia), govoriti o suočavanju sa raspršenom pažnjom korisnika preko brojnih monitora i displeja, i dati predloge i savete za efikasnu pripremu i distribuciju sadržaja.

Internet strateg Vuk Ćosić, glavni i odgovorni urednik i pokretač portala Netokracija Ivan Brezak Brkan, i svestrani Zoran Torbica, organizator Tvitomanije, ispitaće postojeću digitalnu praksu i diskutovati o novim načinima. Okrugli sto Bili smo kreativni i napredni. Pa šta? moderiraće stručnjak za neuro-marketing i političku komunikaciju Sebastjan Jeretič.

 Treći okrugli sto koji je deo proragama Digitalne “bake i deke”. Kako da im se približimo? fokusiraće se na generaciju tzv. Baby Boomera koje pri planiranju marketinškog komuniciranja često zanemarujemo. Eva Aljančič (Si.mobil), Niko Kušar (Telekom Slovenije), Mitja Tuškej (Formitas BBDO), Tadej Zajšek (Sonce.net) te moderator Iztok Sila (Sila Consulting) će rasvetliti specifične aktivnosti digitalnih “baka i deka” i učesnicima konferencije otkriti ko su oni, kakvi su, koliko ih ima i od kad su na internetu, te kako im se približiti.

Ilustracija: DIGGIT 2012

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.