Sećate li se nedavnog Heinekenovog razgovora za posao? Sigurno je da se sećate, taj video klip se i nakon četiri meseca nalazi u top 3 teksta na našem magazinu. Čini se da je Heineken zadovoljan buzzom koji su dobili zahvaljujući tom viralnom video snimku, te su odlučili da ponovo ponude nešto slično.

Scenario je sledeći: momak i devojka ulaze u prodavnicu nameštaja, prodavac krišom prilazi momku i saopštava mu sledeće: ukoliko ubedi svoju devojku da kupe preskupa sedišta sa stadiona za svoju dnevnu sobu, osvojiće dve karte za finale UEFA šampionata u fudbalu. Trik je u sledećem: devojka ne sme da zna za karte. Kako je to izgledalo, pogledajte i sami:

No, ovog puta se pojavila i sumnja da li je sve samo izrežirani snimak, ili su u pitanju pravi parovi i stvarne situacije. Prepuštamo vama da odlučite da li ćete poverovati u snimak, koji je, ruku na srce, ipak dovoljno zabavan.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.