Uticaj na društvenim mrežama i status koji on nosi biće sve popularniji, kako kompanije budu uviđale koliko im se isplati ulaganje u ovo polje marketinga i komunikacija. Kreativnost u oglašavanju – kako u formi, tako i u suštini – neizbežan je alat kojim se moraju služiti svi oni čiji plan rada uključuje poslovanje na duži period.

Ovoga je vrlo svesna i američka aviokompanija American Airlines, koja je odlučila da iskoristi KLOUT servis za svoju promociju: svaki korisnik društvenih mreža čiji je KLOUT indeks iznad 55 imaće priliku da koriste American Airlines Admirals Club na jedan dan, a na raspolaganju je preko 40 lokacija širom sveta. Interesantno je da nije neophodno da na tom putovanju putujete preko ove aviokompanije.

Ukoliko putujete ovih dana, proverite kako se kotirate na KLOUT servisu, i prijavite se za odlične benefite na aerodromima širom sveta koji su uključeni u ovu promociju. Neki od benefita su i besplatan wifi, ali i pivo.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.