Nekim brendovima, reklo bi se, više reklame i nisu potrebne, jer imaju zagrižene fanove koji služe kao brend ambasadori.  Jedan od njih je i omiljeni čokoladni krem Nutella. Nedavno je i Ferrero odobrio dalje održavanje Svetskog dana Nutelle, svestan koliko je ova nezvanična manifestacija od značaja za brend Nutellu. 

Ukoliko u Google ili bilo koji drugi pretraživač unesete Nutella Breakfast dobićete više desetina miliona rezultata! Možda su se time rukovodili i kreativci kanadske agencije John St tražeći inspiraciju za novi video spot. I od same pomisli na pun, slatki ukus ovog krema dovoljno je da ogladnite i počnete da se vrtite u stolici tražeći Nutellu ili bilo šta slatko. Čekajte da pogledate ovaj video :)

Prijatni glas vam nabraja sa čime sve možete da jedete Nutellu, a na ekranu se smenjuju slike ovog krema i voća i raznih vrsta hlebova – ako nakon gledanja ove reklame ne poželite da umočite kašiku u teglu Nutelle, biće da ste sugar-free.

I, kad je prva pauza, da se skoči po Nutellu? :)

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.