Ogilvy & Mather North America dobila je priznanje Effie organizacije za najefektivniju agenciju Severne Amerike drugu godinu za redom. Takođe, Ogilvy & Mather New York proglašena je za najefektivniju kancelariju marketinških agencija. Ova priznanja, North America Effie Awards, dodeljuju se prema analizi podataka za prethodnu godinu i zvanično su objavljena na 45. svečanoj večeri Effie Awards u New Yorku u sredu, 22. maja.

Ogilvy & Mather mreža je osvojila ukupno 14 nagrada, uključujući tri zlatne, četiri srebrne i sedam bronzanih, što je bilo dovoljno da budu proglašeni najefektivnijom mrežom marketinških agencija u Severnoj Americi.

“David Ogilvy je rekao Mi prodajemo, ili ne radimo (We sell, Or else,) i čast je biti prepoznat i dobiti Effie priznanje za obavljanje posla koji prodaje.” izjavio je John Seifert, predsednik i izvršni direktor Ogilvy & Mather North America. “Biti nagrađena agencija drugu godinu za redom još više učvršćuje našu strategiju ka tome da budemo najkreativnija i najefektivnija agencija u svetu.”

Ilustracija: wpp.com

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.