Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu moći će putem Interneta pratiti prenos uživo Treće branding konferencije koja će se održati 14.06.2013. godine u hotelu Bristol u Sarajevu. Naime, organizator Konferencije komunikacijska agencija Via Media u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Sarajevu obezbedila je studentima da putem livestreaminga prate izlaganja uglednih regionalnih marketinških stručnjaka.

«Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu prati svetske standarde i podržava inovativan pristup u obrazovanju. Sa zadovoljstvom smo prihvatili ideju Via Medie da naši studenti putem livestreaminga prate Treću branding konferenciju. Sigurni smo da će eminentni stručnjaci koji će predavati na Konferenciji zasigurno obogatiti znanja naših studenta«, kazao je dekan Fakulteta, prof. dr. Željko Šain.

Studenti će moći pratiti zanimljiv sadržaj i aktuelne teme o brandingu i brand managementu, inovacijama, strategijama i novim medijskim zanimanjima.

«Agencija Via Media brine o studentima, budućim poslovnim liderima i ovom saradnjom sa Ekonomskim fakultetom želimo im omogućiti dodatno znanje i sjajna iskustva. Pozivamo sve studente da iskoriste ovu izvrsnu priliku i aktivno učestvuju u ovom projektu», kazala je Vesna Beganović.

Više informacija možete pronaći na www.branding.ba.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.