U želji da prošire svest o onome što rade, TechCrunch dolazi u posetu Balkanu, tačnije, redom, u Bugarsku, Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. Na ovim neformalnim sastancima, tzv. meet-ups, biće reči o TechCrunchu, startupima, preduzetništvu, finansiranju i sličnim temama.

Partner u organizaciji je Netokracija / Netocratic, “TechCrunch jugoistočne Evrope” kako ih sâm TechCrunch zove. Lokacije za sada nisu poznate, ali se, prema rečima organizatora, očekuje besplatno pivo, mnogo sunca i kvalitetnog razgovora. Važno je napomenuti ida će TechCrunch na ovoj mini-turneji tražiti i učesnike za Disrupt Berlin u oktobru.

Dopada vam se kako ovo zvuči? Prijavite se klikom na link ispod:

[button link=”https://plancast.com/p/i68w” size=”medium” target=”blank”]Da se prijavite (RSVP) za Sofiju dana 01.07. kliknite ovde. [/button] Domaćini:  Netokracija / Netocratic i Eleven
[button link=”https://plancast.com/p/i68x” size=”medium” target=”blank”]Da se prijavite (RSVP) za Beograd dana 02.07. kliknite ovde.[/button] Domaćin: Netokracija / Netocratic.
[button link=”https://plancast.com/p/i68y” size=”medium” target=”blank”]Da se prijavite (RSVP) za Zagreb dana 03.07. kliknite ovde.[/button] Domaćin Netokracija / Netocratic.
[button link=”https://plancast.com/p/i68z” size=”medium” target=”blank”]Da se prijavite za Ljubljanu dana 05.07. kliknite ovde.[/button] Domaćin: Netokracija / Netocratic.

Ukoliko želite da podržite događaj putem sponzorstva, osoba za kontakt je Ivan Brezak Brkan.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.