Svi smo bili deca, i svi smo odrasli, a neki od nas već imaju i svoju decu. Često smo, međutim, baš prema najbližima najsuroviji i emocije štedimo najviše pred njima. Ponekada je zaista lako zaboraviti lepe stvari, zaboraviti na to koliko se volimo, i koliko nam malo nedostaje za osmeh i sreću. 

Padiberas Nasional Bhd (Bernas) je u 2012. godini pokrenuo televizijsku i kampanju u štampanim medijima pred Kinesku novu godinu kako bi pokazao značaj pirinča u svakodnevnoj ishrani ljudi, a kroz veoma efektivnu reklamu. Iza kreative stoji  Ogilvy & Mather Malaysia.

Praznici su vreme kada se porodica uglavnom okuplja, a često zanemarujemo značaj druženja i smeha. Ovo je reklama koja će vas podsetiti na to. Odvojite tri minuta i pogledajte ovu reklamu, sigurno je da vas neće ostaviti ravnodušnima:

https://youtube.com/watch?v=9OqOHxwRy0

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

3 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.