Kako biste uspeli u svetu biznisa pored znanja i stručnosti neophodna je i doza kreativnosti. Neretko kreativne ideje postaju krucijalni faktori poslovnog uspeha. Zato su kreativne industrije u svetu usprkos krizi u stalnom porastu. Još 2002. godine je Richard Florida u knjizi The Rise of Creative Class istakao da je ljudska kreativnost ultimativni izvor ekonomskog rasta i napretka.

Almir FlisarKreator koncepta DreamEthic Change Almir Filsar ima dugogodišnje iskustvo na području integrisanog komuniciranja, a svoje poglede na kreativnost, inovativnost, empatiju i održivi razvoj predstaviće na Trećoj branding konferenciji koja se održava 14. juna 2013. godine u Sarajevu.

Njegova kreativna radionica “Kako osloboditi kreativni potencijal?” je namenjena profesionalcima, odnosno svima koji su uključeni u kreiranje strategija i vođenje različitih procesa tržišnih komunikacija.

Kreativna radionica, ukratko, predstavlja spoj najnovijih saznanja na području neuro-nauke, genetike, razvojne psihologije te drugih srodnih znanosti s filozofijom, a u kontekstu činjenice da kreativnost nije rezervisana samo za malu grupu »izabranih« nego je prisutna u svakom ljudskom biću i samo je treba znati izvući na površinu, te konstantno brusiti, da zasija u punom sjaju – kaže Filsar.

Svim igračima na području kreativnih industrija predavač poručuje da znanju i informacijama uvek dodaju i maksimalnu upotrebu mašte.

Obzirom da je radionica interaktivna i inspirativna, predviđeno je da može prisustvovati najviše 30 učesnika, jer predavač želi da ostvari interakciju i potakne maštu. Ukoliko želite da imate tu privilegiju da učite od najboljih, svoje učešće na kreativnoj radionici “Kako osloboditi kreativni potencijal” možete prijaviti na www.branding.ba.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.