Na Trećoj branding konferenciji koja se održava 14.6.2013. godine u Sarajevu očekuju nas uzbudljivi razgovori iz oblasti trendova, digitalnog marketinga i novog načina komuniciranja.

Jedan od predavača biće i član Uprave Proximity Zagreb, najveće full service digitalne agencije u Hrvatskoj, Domagoj Davidović koji će govoriti o novim medijskim zanimanjima i alatima. Tema obuhvata trku tradicionalnih i digitalnih medija, promene i prilagođavanja tradicionalnih medija novom okruženju, IP televiziji, mobilnim aplikacijama, povezivanje radija – streama s računara, novine u digitalnom izdanju, primeni smartphona u komercijalne svrhe.

Domagoj Davidovic

Sve je izraženiji trend mobilnosti tj. konzumacije sadržaja u pokretu. Iako još polako, vidimo sve veći broj brandova koji se prilagođava tim novim navikama potrošača. Od jednostavnijih prilagodbi poput izrade mobilnih verzija web stranica pa sve do posebnih aplikacija koje su nerijetko i osnova promotivnih kampanja – kaže Davidović.

Promene okruženja, potrošačke navike, način na koji primamo informacije se menja. Odraz današnje kulture i okruženja u kojem živimo je pretvaranje redovnih dnevnih radnji u igru. Potrošači žele zabavu nova iskustva i izazove. I zato se sve pretvara u igru. Brandovi moraju biti spremni zainteresovati i zaokupiti pažnju potrošača sadržajem. Na koji način? To ćete otkriti na Trećoj branding konferenciji. Više informacija o kotizacijama, učesnicima i programu potražite na www.branding.ba.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.