Google i Burberry udružili su snage i kreirali Burberry KissesGoogle Chrome aplikaciju koja omogućava da pošaljete virtuelni poljubac voljenoj osobi. Dovoljno je da “cmoknete” ekran, izaberete nijansu ruža za usne i ukucate e-mail adresu na koju želite da vaš poljubac stigne. Nakon pakovanja poljupca i poruke u kovertu, možete gledati kako ona preleće 3D pejzaž i odlazi na adresu koju ste ukucali.

Google projekat Art, Copy and Code omogućio je skeniranje i prenošenje vašeg poljupca na virtuelnu koverticu, dok se Burberry pobrinuo za sjajne vizuelne efekte.

Burberry Kisses

  Slatko, dirljivo i simpatično, verovatno ćete uskoro početi da viđate sve više ljudi kako ljube svoje telefone na ulici. Kreatori projekta istakli su da su želeli da realne emocije prenesu i u digitalni svet i tako daju tehnologiji “dušu”. Od danas možete umesto :* da voljenoj osobi pošaljete pravi poljubac (koliko to ovaj virtuelni poljubac jeste).

“Stalno razmišljamo o tome kako da prenesemo emociju onoga što stvaramo i iskustva iz stvarnog života u digitalni svet, bez obzira na to da li je to uhvaćena energija žive svirke, trema pred modnu reviju ili samo taj osećaj oblačenja mantila kad je napolju kiša”, rekao je Kristofer Bejli, izvršni direktor u kompaniji Burberry.

Pogledajte kako izgleda promotivni video – a onda i isprobajte virtuelni poljubac i obradujte svoj tviter kraš dragu osobu:

O autoru/ki

Dunja Lazić

Kreativna i hiperaktivna, još jedna zavisnica od inovacija i informacija. Ako je sadržaj kralj, ona je engleska kraljica.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.